3 maisto partijos Jiangjin rajone, Chongqing City, yra nekvalifikuotos ir dalyvauja Chongqing Sanyi Food Co., Ltd.
5 mins read

3 maisto partijos Jiangjin rajone, Chongqing City, yra nekvalifikuotos ir dalyvauja Chongqing Sanyi Food Co., Ltd.

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras paskelbė pranešimą apie 3 nekvalifikuoto maisto tikrinimo ir šalinimo partijas, apimančias „Chongqing Sanyi Food Co., Ltd.“.
Patikrinimo pabaigos patikrinimas yra toks:

vienas,„Bullfrog“ valdo „Shuanghui Food“ prekybos centras, Jiangjin rajonas

(1) Pagrindinė mėginių ėmimo patikrinimo padėtis

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras ištyrė partijas.Po tyrimo pirkimo datos partija yra2024 mMetai2Mėnulis25Dienos bulių varpos37,5 kg, mėginių ėmimas7,5 kgAtaskaitos dieną visi buvo parduoti aukščiau nurodytos partijos, kurias sudarė šalys, buvo parduotos.

(2) sukelti tyrimo ir įmonių taisymo situaciją

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras paragino ir padėjo Jiangjino rajone „Shuanghui“ maisto prekybos centre ištirti nekvalifikuotų priežasčių priežastis. „Farmeter“.Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras liepė ištaisyti terminą ir reikalauti jo1Periodinis patikrinimas 2.Stiprinkite pirkimo patikrinimą ir sudarykite pardavimo sąskaitą.Po taisymo buvo kvalifikuota gamybos įmonės peržiūra.

(3) Bausmė už neteisėtus operatorių pažeidimus pagal įstatymus pagal įstatymus

Yu Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuro Chongqing miesto biuras2024 mMetai3Mėnulis26Tą dieną Shuanghui maisto prekybos centras Jiangjino rajone atliko tyrimus pagal įstatymus.Teisėsaugos pareigūnai paklausė apie asmenį, atsakingą už šalis, pagal įstatymus, pateikė tyrimo nuorašus ir ištraukė atitinkamą dokumentaciją.Atsižvelgiant į tai, kad šalys įvykdė įsipareigojimą atlikti pirkimo patikrinimą ir nėra įrodymų, rodančių, kad jo supratimas apie produktą yra nekvalifikuotas, jis atitinka aplinkybes, nurodytas Kinijos Liaudies Respublikos maisto saugos įstatymo 136 straipsnyje, kad Kinijos Liaudies Respublikos maisto saugos įstatymas, kuris yra nurodytas, kad Kinijos Liaudies Respublikos maisto saugos įstatymas, kuris, kad Kinijos Respublikos maisto saugos įstatymas, kad Kinijos maisto saugos įstatymas, kuris, kad Kinijos Respublikos maisto saugos įstatymas, kad Kinijos maisto saugos įstatymas būtų gali būti atleidžiama nuo bausmės.

du,Valgomoji „Cassava“ krakmolas, pagamintas „Chongqing Sanyi Food Co., Ltd.“.

(1) Pagrindinė mėginių ėmimo patikrinimo padėtis

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras ištyrė partijas.Po tyrimo gamybos data yra2024 mMetai1Mėnulis11Bendras kasavos krakmolo suvartojimas per dieną300Krepšys (specifikacijos modelis yra15g/Krepšys), mėginių ėmimas134Maišelių pristatymo dieną buvo parduota aukščiau minėta kasos krakmolo partija.

(2) sukelti tyrimo ir įmonių taisymo situaciją

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras paragino ir padėjo „Chongqing Sanyi Food Co.“, Ltd. produktų yra tai, kad gamybos procesas nėra griežtai kontroliuojamas.Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras liepė ištaisyti terminą ir reikalauti, kad jis nustotų parduoti „Cassava“ krakmolo partiją.Po taisymo įmonės peržiūros išvada buvo kvalifikuota.

(3) Bausmė už neteisėtus operatorių pažeidimus pagal įstatymus pagal įstatymus

Yu Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuro Chongqing miesto biuras2024 mMetai4Mėnulisdvidešimt keturiJaponija ištyrė „Chongqing Sanyi Food Co., Ltd.“ atvejį pagal įstatymus.Pateikus bylą, teisėsaugos pareigūnai paklausė šalių pagal įstatymus, parengė tyrimo nuorašą ir ištraukė atitinkamą dokumentą.„Chongqing Sanyi Food Co.“ gamina maisto produktus, kurie neatitinka maisto saugos standartų. ir baudos.

trys,„Xiaoqing Pepper“, kurį valdo DeWei A -Product Management Departamen, Jiangjin rajonas

(1) Pagrindinė mėginių ėmimo patikrinimo padėtis

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras ištyrė partijas.Po tyrimo pirkimo datos partija yra2024 mMetai3Mėnulis19Maži žalieji pipirai saulėje80 kg, mėginių ėmimas4,5 kgEsmėAtaskaitos dieną visi buvo parduoti aukščiau minėta mažų žaliųjų paprikų partija.

(2) sukelti tyrimo ir įmonių taisymo situaciją

Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras paragino ir padėjo ištirti nekvalifikuotus Dedongo žemės ūkio žemės ūkio žemės ūkio žemės ūkio operacijų departamento DeJing Departher, Jiangjin rajone. Pasirinkus intervalą, todėl tarp parduodamų ir parduodamų produktų likučiai yra per dideli.Chongqing Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuras liepia jį ištaisyti per terminą, o taisymo priemonės yra1, Prisiminkite likusių mažų žaliųjų pipirų partiją,2, Reguliarus eksploatuojamas žemės ūkio produktų tikrinimas, 3 ..Stiprinkite pirkimo patikrinimą ir sudarykite pardavimo sąskaitą.Po taisymo parduotuvės peržiūra buvo kvalifikuota.

(3) Bausmė už neteisėtus operatorių pažeidimus pagal įstatymus pagal įstatymus

Yu Jiangjin rajono rinkos priežiūros ir administracijos biuro Chongqing miesto biuras2024 mMetai4Mėnulisdvidešimt duJaponija atliko DEMBMMA veikimo Jiangjino rajone tyrimus.Pateikus bylą, teisėsaugos pareigūnai paklausė šalių pagal įstatymus, parengė tyrimo nuorašą ir ištraukė atitinkamą dokumentą.Pesticidų likučių pardavimai DeWei žemės ūkio nuostabiuose pagrindiniuose produktuose Jiangjino rajone viršijo ribotą maisto saugos standartų leidimą. pajamos ir baudos administracinės baudos.

„Xiaoxiang Morning News“ išsami