Aplinkos oro kokybės situacijos prognozė Shandong provincijoje (2024 m. Gegužės 8 d. -Gegužė, 2024 m. Gegužė)
2 mins read

Aplinkos oro kokybės situacijos prognozė Shandong provincijoje (2024 m. Gegužės 8 d. -Gegužė, 2024 m. Gegužė)

Bendra padėtis

8 ir 11 -osios temperatūra buvo šiek tiek žemesnė.Nuo 9-10, 12-14, temperatūra yra aukšta, o vidaus teritorijos daugiausia yra nuo lengvo ar vidutinio taršos.Atsižvelgiant į didelį meteorologinių sąlygų netikrumą, netoliese reikia pakoreguoti konkrečią situaciją 10–14.

8 dienos

Kontroliuojamas silpno slėgio, debesies kiekis yra mažas, pakyla temperatūra, o difuzijos sąlygos yra vidutinės.Tikimasi, kad šiauriniame pusiasalyje dominuoja gėris, šiaurės vakaruose nuo Lunengo ir pietvakarių Luna daugiausia yra švelni tarša, o kiti regionai daugiausia yra naudingi švelniai taršai.

9-10 dienų

Kontroliuojamas pietų vėjo, vėjo greitis yra didelis, debesų kiekis yra mažas, o temperatūra kyla.Tikimasi, kad pakrančių teritorijos pusiasalyje ir pakrančių teritorijose daugiausia grindžiamos maža ir lengvu tarša.

11 dienų

Palaipsniui pasukite šiaurės vėjo kontrolę, temperatūra šiauriniame regione šiek tiek sumažėja, temperatūra pietuose yra aukštesnė, o pietryčių regione gali būti kritulių.Tikimasi, kad pusiasalio pakrančių teritorijos, rytinė šiaurės vakarų Lu, Luzhongo vidurys ir Pietų Lunanas, daugiausia yra lengvos taršos Pasiekite vidutinę taršą.

12-13

Paveiktas šiaurinio pietų vėjo konvergencijos, vėjo greitis šiaurės rytų regione yra šiek tiek didesnis, o oro srautas koncentruojamas kitose vietose, o temperatūra yra aukštesnė.Manoma, kad pusiasalio teritorijos, rytinė LUN dalis, rytinė šiaurės vakarų Lu dalis ir Lunano pietų pakrantės teritorijos daugiausia yra švelnios taršos. Pasiekite vidutinę taršą.

14 diena

Nuolat kontroliuojami pietvakariai, vėjo greitis yra didelis, o temperatūra ir toliau yra aukštesnė.Manoma, kad pusiasalyje ir pusiasalio pakrantės teritorijose ir pusiasalio pakrantės teritorijose daugiausia grindžiama gera ir lengva tarša. , ir pirminiai teršalai yra o₃.

#Daily temperamento žemėlapis#[16 miesto aplinkos oro AQI rodyklė] 8:00 2024 m. Gegužės 8 d.

Originalus pavadinimas: „Shandongo provincijos aplinkos oro kokybės prognozė (2024 m. Gegužės 8 d. -Gegužė -14)“