Pekino mokiniai Trys mokyklos pateko į Pekino mokslo centrą ir pradėjo linksmų technologijų nuotykius!
3 mins read

Pekino mokiniai Trys mokyklos pateko į Pekino mokslo centrą ir pradėjo linksmų technologijų nuotykius!

Balandžio 12 d. Pavasaris buvo kupinas pavasario ir gyvybingo. Žaidimas ir pradėkite žaidimą.Norėdami žinių ir smalsumo apie mokslą, studentai parodų salėje Nr. 2 patyrė įvairius mokslo ir technologijų parodų elementus ir pajuto begalinį žavesį, kurį sukelia technologijos.

Mokslo ir technologijų patarėjas Fun Solution Science Mystery

Life parodų salėje studentai klausėsi mokslinių ir technologinių konsultantų, kad pasakytų visokias mokslines žinias.„Kviečių paslaptyje neuždirbantPrieš parodą patarėjas pristatė didžiulį žemės ūkio technologijos vaidmenį grūdų gamyboje studentams;egzistuotiPrieš kraujotakos paslaptį “patarėjas kantriai pristatė širdies struktūrą ir sudėtingą veikimo mechanizmą, kuris ne tik sustiprino vaikų supratimą apie žmogaus fiziologinius mechanizmus, bet ir skatino jų smalsumą apie gyvenimo mokslą.

Prieš atminties medžiagos parodą „Life“ parodų salėje patarėjas atskleidė studentų atminties medžiagų magiją, ypač unikalias atminties lydinių ir atminties medvilnės savybes.Atlikdami šį tyrimą, studentai giliau supranta atminties medžiagą ir juos traukia medžiagų mokslo žavesys.

Išgyvenimo parodų salėje patarėjas įdomiai paaiškino vandens cirkuliacijos procesą, atskleisdamas, kaip vanduo cirkuliuoja tarp paviršiaus ir atmosferos; Debesų jūra ir jaučia paslaptį, kurią sudaro debesų jūra.



Mokytojas Wu sugadino Daxingo rajono eksperimentinę pradinę mokyklą Pekine sakė: „Mano klasė yra trečioji klasė, o vaikai vis dar jauni, o jų pažinimas apie pasaulį palaipsniui nustatomas. Prieš šią veiklą mažiau.


Naršykite spalvingą technologiją, mėgaukitės nauja interaktyvios sąveikos patirtimi

Autonominio vizito laikotarpiu studentai tai patyrė su dideliu susidomėjimuNr. 2 lordo parodų salėĮvairių rūšių mokslo ir technologijų parodos, jos ne tik pasineria į naujų technologijų patirtį, bet ir supranta šių parodų mokslinius principus tyrinėjant.Tokia patirtis neabejotinai sės mokslo sėklas jų širdyse ir įkvėps jų norą ištirti mokslinį ir technologinį pasaulį.


„Kinijos -„ DEPTH “giliavandenių tyrinėjimų parodoje studentai su dideliu susidomėjimu išsirikiavo ir patyrė 10 000 metrų ilgalaikį povandeninį povandeninį povandeną, kurį sukūrė Kinija -„ Switcher “. jūrų mokslo ir inžinerijos technologijose.



Prieš „Smegenų degalinės“ parodą studentai norėjo išbandyti.Studentai buvo visiškai kontroliuojami automobilio, bandydami skubėti į galą greičiausiu greičiu.Šis unikalus žaidimas ne tik pasinaudojo jų koncentracijos ir reagavimo galimybėmis, bet ir privertė juos pajusti technologijos žavesį atsipalaidavusioje ir laimingoje atmosferoje.



Prieš parodą „Žaidžia robotą“, studentai sujaudino, kontroliavo lanksčią robotinę ranką ir bandė užbaigti tikslų šachmatų gabalų griebimąsi. rankos sugebėjimas.



taip pat,Studentai taip pat dalyvavo scenos eksperimente, kaip judinti smėlį po vėjo., Stebėkite kopų formavimo procesą;Prieš parodą „Mini Farm“ studentai sužinojo, kad augalai turi įvairius sodinimo metodus, tokius kaip dirvožemio auginimas, matrica ir hidroponija;




Aštuntosios Pekino Konfucijus sakė: „Apibūdindamas mokytoją, jis išmoko daug naujų ir įdomių mokslinių žinių!“.Han Newqi, Kinijos švietimo ir mokslo akademijos Eksperimentinės mokyklos „Chaoyang“ studentas, sakė: „Man labai patinka Pekino mokslo centras! Ypač gyvybės parodų salė antrame aukšte, įvairios parodos parametrai yra labai įdomūs. Šis veiklos susidomėjimas dar stipresnis! „


Mokslinės žinios

Skatinti mokslo dvasią

Tegul mokslinis populiarumas ir mokslo bei technologijų naujovės skraido kartu