8 mins read

Kinijos moterų futbolui reikalingas „žvaigždžių kūrimo judėjimas“

6-osios rytą 2015 m. Kanados moterų futbolo taurė buvo išspręsta finale.Kinijos moterų futbolo komandos, kurios prieš savaitę grįžo į Kiniją iš anksto, mėgaujasi retomis atostogomis.Po to, kai Pasaulio taurė pasiekia ketvirtfinalį, entuziazmas namų futbolo komandai vėl pakilo. .Kai kurie pramonės žmonės teigė, kad vėlesnėje Pasaulio taurės eroje moterų futbolo komandos JAV, Vokietijoje ir Japonijoje surengė geresnį moterų futbolo judėjimą, moterų futbolininkų pakuotę, reklamą ir savarankišką rinkimą. Tai verta verta Mūsų nuoroda.Kinijos moterų futbolo judėjimui reikalingas energingas „žvaigždžių kūrimo judėjimas“.

Ar rėmimas yra „verslas“?Tai tikrai sunku užsidirbti pinigų!

Kai Kinijos futbolo komanda pasiekė rezultatus, bus daug entuziastingų įmonių ir dosnių asmenų Turite nemokamai aprūpinti odos priežiūros priemones moterų futbolo mergaitėms …

Tai taip pat sukėlė temą, tai yra, šis trumpalaikis donorystės elgesys gali padėti Kinijos moterų futbolo komandai išspręsti tvarią vystymąsi?Atsakymas, žinoma, neigiamas.Tada mes galime į tai žiūrėti.Pasak „Xinhua“ naujienų agentūros, Vokietijoje, „Allianz Insurance“ yra Vokietijos moterų nacionalinės komandos, Bundeslygos moterų lygos ir Miuncheno „Bayern“ ir Frankfurto klubo rėmėjas.„Allianan“ nemano, kad tai viešas gerovės šou, tačiau mano, kad tai verslas, kuris tikrai naudingas sau.Jie yra ne tik rėmėjai, bet ir Vokietijos moterų turinio partneriai ir Llian sudarė profesionalią komandą, atsakingą už Vokietijos moterų propagandos vaizdo įrašų ir socialinio tinklo turinio gamybą ir priežiūrą.„Vyrų futbolo srityje rėmėjai turi pinigų sumą, skirtą pirkti foninę lentą ar reklamą„ The Jersey “. Bendradarbiavimas.Rėmėjų požiūriu, jų pačių turinio gamyba gali būti implantuojama daugiausiai ir padidina prekės ženklo poveikį Vokietijos futbolo asociacijai.

Tačiau dabartinėje Kinijoje šią laimėjimo situaciją sunku pasirodyti.Šių metų balandžio mėn. „LETV Sports“ tapo „Women Super League“ rėmėju, kuriam per ateinančius penkerius metus buvo investuota 10 milijonų juanių. transliavimo teisės ir komercinės plėtros teisės.Tačiau LETV investicijos nėra optimistiškos moterų futbolo rinkos. Moterų futbolo verslas nesugebėjo jo išlaikyti.”Mes iš tikrųjų tai matome labai aiškiai, tačiau turime palaikyti palaikymą, nes nėra palaikymo, o moterų super lyga vėl yra nuoga.”

Chen Xianging, „LETV Sports Event“ „Operation Media“ direktorius, apskaičiavo tokią sąskaitą: „Be 10 milijonų rėmimo mokesčių per metus, mes taip pat turime būti atsakingi už moterų„ Super League “renginio transliaciją ir patys pateikti signalą. Žaidimo kaina yra apie 300 000. Kiekvienais metais daugiau nei 15 milijonų.

Kaip „supakuoti“ gerą Kinijos moterų futbolą?Pirmiausia paimkite mados bloknotų rinkinį!

Kadangi jis nėra toks profesionalus ir komercinis kaip vyrų futbolo komanda, ar ji gali būti veiksminga per efektyvią komandos ar žaidėjų pakuotę, kad pasiektų tikslą pritraukti dėmesį?Atsakymas yra taip.Jungtinėse Valstijose, Prancūzijoje ir Vokietijoje žiniasklaidos vaidmuo žvaigždžių kūrimo judėjimuose ir bendroje pakuotėje yra mūsų vaizduotės ribų.Įvairių JAV miestų reklamos ekranuose ir metro, „Fox“ pagamintas Amerikos moterų futbolo plakatas.Prancūzijos futbolo asociacija bendradarbiauja su žiniasklaida, leisdama moterims futbolo sportininkams užimti „Elle“ mados žurnalo viršelį ir tapti naujuoju grožio mergaičių stabu.Vykdant „Fox TV“, Morganas ir Wambachas pasirodė „American Idol“ scenoje.

Pasak „Xinhua“ naujienų agentūros, šių metų gegužės 12 d. JAV komanda ir Airija sužaidė šiltas rungtynes, kurios tą dieną buvo būtent Motinos diena.„Fox Sports“ planavo „Motinos dienos staigmeną“.Šie moterų futbolininkai ilgai neturėjo motinos dienos su savo motina.Kalbant apie konkurenciją, žaidėjai pirmą kartą gyvenime laikė savo motinų rankas į aikštę.Tokia šilumos akimirka sujaudino daugybę žmonių, pridedant daug taškų į Amerikos moterų futbolo komandos įvaizdį, todėl plieno kareiviai, tokie kaip „Vambach“, turi kūną ir kraują ir laimėjo daugiau gerbėjų širdžių.

Priešingai, Kinijos moterų futbolo komanda dažniau yra įstrigusi žiniasklaidos srityje, o žaidėjų ir komandų įvaizdis gali būti išsklaidyti tik fragmentai.”Mums trūksta tilto bendrauti su visuomene ir žiniasklaida visuomenėje ir žiniasklaidoje. Dabar yra profesionalių komandų užsienyje, kad padarytų tokius dalykus”, – sakė buvusi pasaulio futbolo ponia Sun Wen.Laimei, Kinijoje jau yra komandos, kuri šioje srityje bando ir pastangas.Praėjusį ketvirtadienį „LETV Sports“ pakvietė žurnalą „Men’s Gang“, kad būtų galima fotografuoti mados blokų grupę penkiems Kinijos moterų futbolo komandų žaidėjams.Suprantama, kad ne tik tai, kad visiškai atspindi moterų futbolo sportininkų stiprybę ir laukinį grožį, šis nuotraukų rinkinys taip pat atspindi jų nepakartojamo moteriškumo minkštumą gyvenime.Anot Cheno Xiangingo, „iš pradžių jie iš tikrųjų buvo šiek tiek atsparūs, tačiau norėdami leisti daugiau žmonių suprasti moterų futbolą, kartu su mergaičių grožiu šaudymo proceso metu, mergaitės meilė grožiui buvo įkvėpta. .

Ši mados nuotraukų grupė rugpjūčio mėn. Bus pristatyta „Men’s Clothing“.„LETV Sports“, kaip supakuoti moterų futbolą, turi paketą, kuris visiškai skiriasi nuo praeities.Li Zhibinas, „Letv Sports“ moterų lygos renginio direktorė, žurnalistams sakė, kad priežastis, kodėl jos turėjo šaudyti į šią mados blokų grupę Moteriška super lyga už futbolo ribų.Li Zhibinas atskleidė, kad jie nuolat kaskins moterų „Super League“ ir žaidėjų istoriją, sudarys „Copywriting“ ir „Foun“ vaizdo įrašus , Bus labai jaudinančios istorijos. , „Pavyzdžiui, Zhao Lina, ji yra labai talentinga muzika, užsiima roku. Mes susisiekėme su kai kuriais įvairovės šou ir išsiuntėme šiuos būdingus žaidėjus į šias programas. Parodydami savo talentus, parodydami savo talentus ir leidome daugiau žmonių suprasti mūsų moterų futbolo judėjimą “.

Ar Kinijos moterų futbolo „Žvaigždės gali padaryti“ sėkmę?Gražiausia komanda turi potencialo!

Ar sportiškas yra, ar ne, ar ne, ar ne, ar ne, ar ne, ar ne, ar jis turi pakankamai patrauklių žvaigždžių.Šiuo metu Alexas Morganas yra karščiausia JAV žvaigždė.Norėdami praleisti kiekvieną galimybę susitikti su ja, gerbėjai vos viena stotelė viešbučio vestibiulyje viešbutyje.”Morganas gali įkvėpti visą savo karjerą. Tai yra žvaigždės vaidmuo.”Tuo metu Kinijos moterų futbolo komanda buvo labai klestintis ir ji buvo neatsiejama nuo žvaigždžių žaidėjų, tokių kaip Sun Wenas.

Tiesą sakant, Morganas gali tapti visų žmonių gerbėju.Dėl „Pretty“ JP Morgan kelis kartus padarė maudymosi kostiumėlio nuotrauką EPSN ir „Sports“ vaizdams, ir tai taip pat buvo pirmasis asmuo, kuris sekė Kobe po „Twitter“.Ji pasirodė „American Idol“ scenoje ir vaidino TV seriale.Būtent dėl ​​šio futbolo patrauklumo JP Morgan pritraukė daugybę rėmėjų.Kaip pelningiausia moterų futbolininkė pasaulyje, 90%„Morgan“ 3 milijonų dolerių pajamų pernai gaunama iš asmeninių rėmėjų, įskaitant daugybę aukštos kokybės prekės ženklų, tokių kaip „Nike“, „Coca -Cola“, „McDonald’s“ ir Amerikos draudimo kompanijos.Be didžiulių pritarimo pajamų, „Morgan“ taip pat gali gauti 180 000 USD iš JAV nacionalinės komandos kiekvienais metais.Morgano augimo patirtis rodo, kad be bendros nacionalinės komandos pakuotės ir verslo operacijos, savarankiškai veikiantys sugebėjimai yra raktas nustatant, ar sportininkas gali tapti žvaigžde.

Šiuo metu daugelis Kinijos moterų futbolininkų gali tapti tokią žvaigždę kaip JP Morgan.Šių metų nacionalinė komanda yra vadinama aukščiausia „nominalia verte“.Wangas Fei, labiausiai „raudonas“ vartininkas, beveik kiekvieną dieną imasi selfių į „Weibo“ ir dažnai pritraukia tūkstančius gerbėjų, kad paliktų žinią.