Teisėsaugos zona pasirašyta, duomenys nenormaliai regioninis patikrinimas!„Qingdao“ pradėjo naują vandens ekologinės ir aplinkosaugos specialiųjų teisėsaugos operacijų etapą
2 mins read

Teisėsaugos zona pasirašyta, duomenys nenormaliai regioninis patikrinimas!„Qingdao“ pradėjo naują vandens ekologinės ir aplinkosaugos specialiųjų teisėsaugos operacijų etapą

„Qingdao Daily“/„Guanhai“ naujienos, gegužės 17 d. Daugiausia dėmesio skiriama vandens gerinimui.

Šis operacijų etapas truko 4 dienas ir pritaikė kryžminio kryžiaus tikrinimo metodus.Sutelkite dėmesį į išsamius patikrinimus apie automatinį su vandeniu susijusių įmonių stebėjimą, aplinkos įvertinimo patvirtinimą ir priėmimą, taršos leidimą, taršos prevencijos veiklą ir teršalų išmetimą. atlikti teisėsaugos patikrinimus.

„Platforma rodo, kad šie internetiniai duomenys yra nenormalūs, pažvelkite į detales.” Rasta per integruotą ekologinės aplinkos teisėsaugos platformų platformą.Teisėsaugos pareigūnai iškart atvyko į įvykio vietą.Tuo pačiu metu „Shiman“ skyrius informavo Meksikos skyrių, o Jimo filialas nedelsdamas išsiuntė darbuotojus į svetainę, kad būtų nukreipta įmonė ištaisyti, toliau ištyrė ir nagrinėjo aplinkosaugos pažeidimus.

Liu Weiming, the captain of the Chief Enforcement Detachment Detachment of Qingdao Ecological Environmental Environmental Comprehensive Administrative Law Enforcement Detachment, introduced, „This round of operations break the original law enforcement area of ​​​​the territory. All branches have sent elite soldiers. The problem yra praktikuoti mūšyje ir skatinti mokymąsi efektyviai skatinti teisėsaugos pareigūnus, kad įvaldytų su vandeniu susijusių bylų tvarkymo procedūras.

Šiuo metu „pavasario lietaus“ operacijoje miesto ekologinės aplinkos sistema sukaupė daugiau nei 100 teisėsaugos darbuotojų, kad atliktų išsamų vandens taršos šaltinių ir su vandeniu susijusių įmonių tyrimu mieste.„Naudodamiesi teisėsaugos metodais ne vietoje, vertinkite iš anksto vandens aplinką ir įkalčius pagalbos srityje, visapusiškai pasinaudokite stebėjimo platformomis, dronais ir kitais įkalčiais, atliekant įtartinų įkalčių patikrinimus, smarkiai susitvarkykite Įvairių rūšių nelegalūs veiksmai, siekiant užtikrinti vandens aplinkos saugumą.

Kitame etape Savivaldybės ekologinis ir aplinkos biuras sutelks dėmesį į atmosferos taršos kovą, daugiausia dėmesio skiriant „liepsnos“ atmosferos priežiūros ir pagalbos operacijoms, susijusioms su vasaros ozono taršos prevencija ir kontrole, ir vadovaujant tiksliam taršos kontrolei kartu su technine technine priežiūra. Rekomendacijos skatinti nuolatinį atmosferos aplinkos kokybės gerinimą.(„Qingdao Daily“/„Guanhai“ žurnalistas Wu Shuaiwen/paveikslėlis)