„Qingdao“ drabužių pramonė „Big Coffee“ renka kelią į profesionalių drabužių naujovių tyrinėjimą, kad būtų atskleistos naujos rinkos tendencijos
2 mins read

„Qingdao“ drabužių pramonė „Big Coffee“ renka kelią į profesionalių drabužių naujovių tyrinėjimą, kad būtų atskleistos naujos rinkos tendencijos

Kinijos pramonės tinklo naujienos Neseniai „Qingdao“ tekstilės ir drabužių pramonės asociacijos pramonės atstovai ir Rytų mados centro drabužių pramonė Shandong provincijoje susirinko kurti „Shandong Bihai Clothing Co.“, Ltd. turgus.
Šiame unikaliame seminare Guo Ruijiang, „Qingdao“ tekstilės ir drabužių pramonės asociacijos sekretorius, ir Rytų mados centro vadovas Liu Wei ir gerai žinomas dizaineris Liu Wei susirinko.Jie išsamiai bendravo su vyresniaisiais „Bihai“ drabužių lyderiais ir aptarė potencialią ir novatorišką profesionalių drabužių rinkos kryptį.
„Shandong Bihai Clothing Co., Ltd.“ parodė profesionalius darbuotojus.„Shandong Bihai Clothing Co., Ltd.“ figūros.
Susidūrę su nuožmi konkurencinga rinkos aplinka, svečiai sutiko, kad produktų inovacijos ir diferencijuota konkurencija yra profesionalių diegimo prekės ženklų pagrindas.Visi mano, kad novatorišku dizainu, produktų funkcijų ir struktūrų optimizavimu ir prekės ženklo įvaizdžio gerinimu profesionalios montavimo įmonės gali išsiskirti rinkoje.Tuo pat metu buvo paminėta ir rinkos segmentų svarba.
Guo Ruijiang susitikime išsamiai pristatė „Qingdao“ tekstilės ir drabužių pramonės asociacijos funkcijas ir paslaugas.Jis sakė: „Asociacija visapusiškai rems narių įmonių plėtrą. Pateikdama rinkos informaciją, organizuodama profesinį mokymą, reklamuodama naujas technologijas ir naują medžiagą ir kt. Įmonės ir vyriausybės, finansų įstaigos ir pramonės įmonės Komunikacijos tiltas tarp asociacijų padeda įmonėms išspręsti plėtros problemas ir kartu skatinti profesinės instaliacijos pramonės klestėjimą ir plėtrą “.
Liu Wei pasidalino savo dizaino koncepcija ir nuomonėmis apie profesionalių drabužių plėtros tendencijas susitikime.Ji sakė: „Profesionalūs drabužių dizainas turėtų atkreipti dėmesį į praktiškumo ir mados derinį, kad žmonės, esantys darbo vietoje, taip pat galėtų parodyti savo žavesį ir parodyti savo profesinį raštingumą“. Karjera, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujanti karjerai, vadovaujant karjerai, vadovaujant karjerai.
Seminaras atkreipė dėmesį į profesionalių drabužių rinkos plėtros kryptį, taip pat suteikė įmonėms vertingų pramonės įžvalgų.Ateityje, manau, kad profesionalaus montavimo pramonė rytoj pateks į klestinčiau, paskatins skatinti inovacijas ir diferencijuotą konkurenciją.(Kuangrun auksas)
Šaltinis: Zhonggong.com
Ataskaita/atsiliepimai