3 mins read

Yanyan ekologinės aplinkos kokybės būklė ir biologinės įvairovės apsaugos rezultatų išlaisvinimas

Gegužės 22 d. Buvo surengta 2024 m. Šeštoji penkių metų aplinkosaugos dienos ir biologinės įvairovės apsaugos konferencija.

2023 m., Tvirtai vadovaujant Savivaldybės partijos komiteto ir savivaldybių vyriausybei, miestas sąžiningai įgyvendino Aukščiausiojo lyderių ekologinės civilizacijos dvasią ir visos šalies ekologinės aplinkos apsaugos konferencijos, provincijos ir miesto ekologinės aplinkos apsaugos konferencijos dvasią. Demonstracinės srities ir gražios Yancheng statyba siekiant skatinti aukštos kokybės vystymąsi ir aukšto lygio apsaugą, o ekologinės aplinkos kokybė ir toliau yra provincijos priešakyje.

Kalbant apie atmosferos aplinką, miestas laikosi „kontroliuojančių dulkių, kontroliuojančių deguonies, sugriebimo išmetimo mažinimo ir teisėsaugos stiprinimo“, sustiprina miesto ir apskrities Tongzhi, departamento ryšį ir skatina 1240 pagrindinius dujų apdorojimo projektus ir 427 LOJ taršos valdymo valdymo valdymo sritį. projektai.Perteklius provincijų dyzelinių sunkvežimių užduotims atlikti siekiant panaikinti 3 ir žemiau.Vidutinė miesto PM2.5 koncentracija siekia 27,7 mikrogramų/kubinio matuoklio, o puikių dienų santykis yra 83,4%, o tai užima antrą vietą provincijoje; 2023 m. Rugpjūčio mėn. Įveskite 20 geriausių oro kokybės šalyje.

Kalbant apie vandens aplinką, mūsų miestas daugiausia dėmesio skiria visam puikiam III tikslui, laikosi „trijų šaltinių“ pramoninių šaltinių, žemės ūkio šaltinių ir gyvenimo šaltinių bei tikslingo stebėjimo, tikslaus atsekamumo ir tikslinio ištaisymo.Sutelkite dėmesį į penkių buitinių nuotekų, ūkininkavimo mėšlo aspektų, „šešių mažų“ pramonės šakų, juodųjų ir kvapiųjų vandens telkinių bei upių nuotekų išleidimo angų, skatinimą.Miesto 17 nacionalinių egzaminų, 34 provincijos, 21 jūros ir upių skyrius ir 14 centralizuotų geriamojo vandens šaltinių ir toliau pasiekė 4 „100%”. 31,5 procentinio punkto, pasiekiantis geriausią lygį nuo druskos miestų stebėjimo įrašo.

Kalbant apie dirvožemio aplinką, „beatodairių miestų“ statyba yra visiškai paleista, o pavojingi miesto atliekų generavimo padaliniai ir pavojingų atliekų eksploatavimo padaliniai yra įtraukti į provincijos pavojingų atliekų gyvavimo ciklo stebėjimo sistemos, skirtos valdymui.Naujuose kaimo vidaus nuotekų valdymo administraciniuose kaime yra 275 administraciniai kaimai, o įprastas centralizuotų kaimo buitinių nuotekų valymo įrenginių veikimo procentas yra daugiau nei 90%ar daugiau, o provincijos tikslinės užduotys viršijamos.Didelės kritinės žemės rizikos valdymo ir kontrolės priemonių įgyvendinimo procentas ir paslėptų pavojų užbaigimo laipsnis pagrindiniuose dirvožemio taršos reguliavimo skyriuose siekė 100%.

Dėmesys harmoningo žmonių ir gamtos sambūvio skatinimui, miestas laikosi Aukščiausiojo lyderystės ekologinės civilizacijos minties nurodymų, aktyviai praktikuoja „Dviejų kalnų“ koncepciją, visiškai žaidžia unikaliems „Sky Blue Green Genetie Red“, „Sky Blue Green Red“ pranašumams, pranašumams. ir nuolat saugoti „pasaulio gamtos paveldas“, „tarptautinis paveldas“, „tarptautinis paveldas“, „tarptautinis paveldas“, „tarptautinis paveldas“, „tarptautinis paveldas“, „tarptautinis paveldas“, šlapžemių miestai “Dvi tarptautinės vizitinės kortelės ir biologinės Įvairovės apsaugos darbai pasiekė etapų rezultatus.Šiuo metu miestas užfiksavo 4692 biologines rūšis, iš kurių 1041 sausumos kaimų rūšis, 513 sausumos stuburinių rūšių, 1011 sausumos vabzdžių rūšių ir 2127 vandens biologijos buvo įtrauktos į nacionalinį laukinių aktyvių ir aktyviųjų ir nacionalinių raktų apsaugą laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyviųjų ir apsaugos nuo laukinių aktyvių ir apsaugos nuo laukinių aktyvių ir Augalų sąrašai.Rūšių skaičius mieste padidėjo 1384, palyginti su 2018 m., Iš kurių paukščiai buvo padidinti 24, o tai patikrino gerus rezultatus, pasiektus druskos miesto taršos prevencijoje ir biologinės įvairovės apsaugos.