Kinijos mokslininkai sukūrė naują „optinio silicio“ lustą
2 mins read

Kinijos mokslininkai sukūrė naują „optinio silicio“ lustą

Mokslas ir technologijos kasdienis reporteris Lu Chengkuanas

Kai integruotos apygardos pramonės plėtra patenka į „Hou Moore erą“, didėja integruotų grandinių lustų veiklos sunkumai ir išlaidos, o žmonėms skubiai reikia rasti naujų techninių sprendimų.Neseniai Kinijos mokslų akademijos Šanchajaus mikro sistemų ir informacinių technologijų tyrimų instituto tyrimų komanda padarė proveržį ličio fazantinės rūgšties integruotų vaflių srityje ir aukšto našumo fotonų lustų.Susiję tyrimų rezultatai buvo paskelbti internete 8 -ąjį žurnale „Nature“.

Šiuo metu integruota fotoelektrinė technologija, atstovaujama silicio optinės technologijos ir filmų ličio fotono technologija, yra žlugdanti technologija, reaguojanti į integruotų grandinės lustų veikimą, siekiant pagerinti kliūčių problemas.Tarp jų ličio kriketo rūgštis yra žinoma kaip „optinis silicis“ ir pastaraisiais metais sulaukė plačios dėmesio.

„Panašiai kaip ličio olty rūgšties ličio, ličio piriumas taip pat gali būti vadinamas” optiniu siliciu „. Mūsų tyrimas įrodo, kad monokristalinė ličio -ličio plėvelė taip pat pasižymi puikiomis elektro -šviesos konversijos charakteristikomis ir net kai kuriais aspektais. Kinijos mokslų akademijos Šanchajaus mikro sistemos autorius ir tyrėjas teigė, kad dar svarbiau, kad silicio pagrindu pagaminto ličio pirino paruošimo procesas yra arčiau ličio oligacijos plėvelės, gali pasiekti žemą ir didelės rūšies gamybą, kurios gamyba yra ypač aukšta, kuri turi ypač aukštą. taikymo vertė.

Šį kartą mokslinių tyrimų komanda pritaikė nevienalytę integruotą technologiją, paremtą „universaliu jonų peiliu“, ir paruošė aukštos kokybės ličio silicio pagrindu pagamintą pavienį -krovos ploną -filmų heterogeninį vaflį, naudojant vaflinių jungčių derinį į vaflinę vaflinę. Obligacijų derinys.

Verta paminėti, kad dabartinė mokslinių tyrimų komanda buvo susijusi su 8 colių vaflinių vaflių paruošimo technologija, padedančia pagrindinį materialinį pagrindą didesnių buitinių optoelektroninių integruotų lustų kūrimui ir mobiliojo terminalo radijo dažnio filtrų mikroschemoms.

OU Xin teigė, kad ličio ličio fotono lustas rodo ypač mažo optinio nuostolio ir didelio efektyvumo elektro -šviesos konversijos charakteristikas. Ryšio sritis.

(Nuotrauka, kurią pateikė Kinijos mokslų akademijos Šanchajaus mikro sistema)

(Šaltinis: mokslas ir technologijos kasdien)