7 mins read

„Chongqing“ visiškai skatina ekologinės aplinkos apsaugos tikrinimo problemos sprendimą

Chongqing vasaros pradžioje įvedė svarbų ekologinį barjerą „įvertinimui“, kad būtų sukurta svarbi ekologinė užtvara prieš Jangdzės upę ir pastatytų gražią vietą su aukštu lygiu.
Nuo gegužės 8 d. Įvažiavimo į „Chongqing“, Centrinio komiteto šeštoji ekologinė aplinkos apsaugos tikrinimo komanda buvo išspręsta dėl inspektorių atrastų problemų ir masių atspindinčių problemų.
Nuo gegužės 20 d. Šeštoji centrinės ekologinės aplinkos apsaugos tikrinimo komanda iš viso paskyrė 1024 žmonių peticijų ataskaitas Chongqingui.
Skatinti aukšto lygio politikos stiprinimą
„Visi miesto lygiai ir departamentai turi gerai dirbti įgyvendindami, stiprinant organizacinę lyderystę, gerai atlikti paslaugų garantiją ir sukurti geras sąlygas aukštos kokybės centrinės ekologinės aplinkos apsaugos patikrinimo kokybei. Reformos, informacijos atskleidimas, įsteigimas ir Reformos, uždaro diegimo mechanizmas, neatlikite nuolaidos, atlikite gerą darbą, kad ištaisytumėte problemą.
Per pastarąsias 10 dienų pagrindiniai Chongqing lyderiai įsitraukė į fronto liniją, tyrinėdami ir apžiūrėdami centrinės ekologinės aplinkos apsaugos priežiūros patikrinimo grįžtamąjį ryšį ir skatindami pagrindinių ir sunkių problemų sprendimą.
Atitinkami savivaldybės skyriai kruopščiai vykdo savo pareigas, laiku perteikia patikrinimo ir mobilizacijos susitikimų studijų ir įgyvendinimo dvasią, stiprina pramonės bendradarbiavimą, blokuojant ryšius ir skatinant išskirtines problemas, tokias kaip regioniniai, vandens telkiniai ir pramonės šaka.14 savivaldybių departamentų, įskaitant savivaldybės transporto komisiją, savivaldybių vandens išteklių biurą ir savivaldybių rinkos priežiūros biurą, daugiausia atsako už bendražygius, bendradarbiaujančius su aukšto lygio bendradarbiavimu, siekiant atlikti individualius pokalbius ir atidžiai atsakyti į klausimus.Šeši savivaldybių lygio departamentai, įskaitant savivaldybių plėtros ir reformų komisiją, Savivaldybės ekonominės informacijos komisiją ir savivaldybių planavimo gamtos išteklių biurą, aktyviai bendradarbiavo su tikrinimo grupe apsilankyti interviu.Savivaldybės ekonominės informacijos komisija sukuria priežiūros darbo mechanizmą, skirtą perduoti pagrindinius tikrinimo komandos atvejų, ir sustiprina įjungimo priežiūrą, stebėjimo priežiūrą, rašytinę priežiūrą ir ekspertų priežiūrą.Savivaldybės ekologinės ir aplinkos biuras diskutavo inspektoriaus priskirtus aplinkos klausimus ir kartu skatino statybos šiukšlių scum lauko statybos skatinimą, kad sutrikdytų žmones vietoje su savivaldybės miesto administracijos biuru.Savivaldybių finansų biuras paragino apskritį paspartinti lėšų paskirstymo pažangą ir veiksmingai užtikrinti, kad ekologinės aplinkos projektai būtų veiksmingi kuo greičiau.Savivaldybės miesto valdžia daugiausia yra atsakinga už problemų, tokių kaip eismo triukšmo sutrikimas dėl eismo triukšmo ir netaisyklingų buitinių šiukšlių.Savivaldybės žemės ūkio ir kaimo komitetai specialiai išsiuntė žmonių įspūdį ir trikdo žmones.Savivaldybės miškų biuras išvyko į Yunyunshan Nacionalinį gamtos rezervą, Qiaokoubos nacionalinį miškų parką ir Dadukou miško parką, kad patikrintų įtariamas problemas vietoje …
Pirmaujanti komandos priežiūros tiesioginio streiko problema pirmoji scena
Chongqingo rajonai ir apskritys buvo daugiausia atsakingi už bendražygius, kurie prižiūrėjo komandą, ir tiesiogiai užklupo pirmąją ekologinės aplinkos apsaugos priežiūros sceną.
„Shangqing Temple Road“, „Huafu Lane“ bendruomenėje ir kitose Daxigou gatvės vietose, Yuzhongo rajono partijos komitetas yra daugiausia atsakingas už bendražygius, kad būtų galima suprasti ir patikrinti centrinius ekologinius aplinkos apsaugos inspektorius. „Dabartinės reformos“ ir „Ilgojo -neatitikimo“ derinys ir įsitikinkite, kad masės atspindi faktą, kad daiktai yra vietoje.
Jim Jinwanjiayuan „Jiulongpo“ rajono partijos komitetas daugiausia atsakingas už „Junk Weeks“ perdavimo triukšmą, kad trikdytų žmones, rimtų kvapų skundų, kuriems Jiulongpo apygardos komitetas priskyrė Centrinės ekologinės aplinkos apsaugos priežiūros komandai. ir užsienio transportas ir toliau standartizuokite planavimo, projektavimo ir valdymo darbus, remdamiesi visiškai klausantis mišių nuomonių.
Pagrindiniai atsakingi Yongchuano rajono komiteto bendražygiai apžiūrėjo centralizuotų geriamojo vandens šaltinių vandens kokybę Sunjiakou rezervuare ir ištyrė išsamų Hongqi upės konvencijos ir parodų centro Centrinio skyriaus valdymą Linjiango upėje. , toliau papildykite trūkumus, suklastotas ilgas lentas ir kietas dugno plokšteles.
Tiefengshan nacionaliniame miško parko gamtos ir kalnų peizažų ekologinio remonto taškuose pagrindiniai atsakingi Kaizhou rajono partijos komiteto bendražygiai apžiūrėjo neteisėtą Tiefengshano statybą ir ekologinį atkūrimą ir prižiūrėjo centrinę ekologinės aplinkos apsaugos tikrinimo grupę, kad galėtų spręsti problemas, kad būtų galima skatinti remontą darbas.
Tarptautiniame Langwan skyriuje ir Binjiango sodo skyriuje Puyang River, Poyango apygardos partijos komitetas yra daugiausia atsakingas už bendražygius, kad patikrintų nuotekų išleidimo situaciją vietoje, suprastų pagrindinę problemos priežastį, aptartų ištaisymo planų optimizavimą ir nedelsiant Imkitės skubių priemonių, tuo pačiu planuodami pagrindines priežastis, pagreitindami kritulių virškinimo virškinimą, maišant kontaktus su krituliais, ryžtingai taisyti tokias problemas kaip neteisingas ryšys, praleidimai ir maišymas Nuotekomis, o vandens kokybė yra stabili standartinei išleidimui.
Šiais laikais „Chongqing“ suformavo aiškų sutarimą: visiškai bendradarbiauja su centrinės ekologinės aplinkos apsaugos inspektoriaus darbu ir nuoširdžiai sutinka su inspektorių atradamomis problemomis, kad galėtų atlikti reformas ir prižiūrėtojus, ir skatinti abu pavyzdžius.
Gubernatorius laiku reagavo į mišias
Nuo tada Komitetas.
Kai kurie žmonės pranešė, kad „Kelias rytinėje Xinnan kelio Chongqing prokuroro šakos pusėje, Yubei rajonas buvo iškastas, jokių sąvartynų, o vėjo metu buvo sunkios dulkės ir dirvo Pilnas virtuvės nuotekų, o išmetamųjų teršalų kvapai trikdo žmones. veiksmingai kontroliuojamas;
Kai kurie žmonės praneša, kad „21 -asis pastatai Jinchengo rajone Vanke, o restorano naktiniai kioskai buvo dedami vėlai vakare, todėl triukšmas ir naftos dūmai paveikė normalų aplinkinių gyventojų poilsį ir gyvenimą“.Atitinkami departamentai, tokie kaip Juzhongo rajono ekologinis ir aplinkos biuras, viešojo saugumo skyrius ir kiti atitinkami departamentai bei Naftos kelio gatvės pirmą kartą puolė į įvykio vietą, kad galėtų atlikti tyrimus ir tikrinimą Nuvalykite alyvos dūmų valytuvą, kad būtų užtikrintas alyvos dūmų išmetimas;
Remiantis tvarkymo dalių sunkumu, bus skatinamas „Chongqing“ politikos klasifikavimas ir ištaisymas dėl priskyrimo klausimų klasifikavimo. Laikykite ražieną.
„Tongzi bendruomenėje yra vienetų, leidžiančių išleisti nuotekas.”
Dėl vietinio lietaus ir nuotekų vamzdžių tinklo sudėtingumo reikia tam tikro laiko ištirti taršos šaltinį Tuo pačiu metu sustiprinkite taršos šaltinį
Pasinaudojęs ekologinės aplinkos apsaugos priežiūros galimybe, Chongqing sunkiai dirbo, kad pakeistų „skundų sąrašą“ į „Happy Bills“.Nuo gegužės 19 d. Chongqing pradėjo įgyvendinti Centrinio komiteto šeštosios ekologinės aplinkos apsaugos priežiūros komandos peticijų ataskaitas partijose ir imkitės iniciatyvos priimti socialinę priežiūrą.(Naujasis Chongqing-Chongqing Daily vyriausiasis reporteris Chenas Weiyanas)
Ataskaita/atsiliepimai