20 mins read

Zhang Dejiang pateikė pranešimą apie Čongčingo partijos kongreso atidarymą (faktinis įrašas)

Birželio 18 d. Rytą Kinijos Kinijos komunistų partijos suvažiavimas Chongqing atidarė savivaldybės liaudies kongreso auditorijoje.Tai yra atidarymo ceremonija, bendražygis Zhang Dejiang praneša Konferencijai konferencijai Kinijos komunistų partijos trečiojo komiteto vardu.Žurnalistė Li Jingwan

18 -ojo ryto Kinijos Kinijos komunistų partijos Ketvirtasis kongresas bus didžiulis atidarytas savivaldybės liaudies kongreso auditorijoje.„Hualong.com Live Broadcast“ konferencijos atidarymo ceremonija, tai yra tikrasis įrašas:

[Moderatorius Huangas Qifanas] Atstovai: Remiantis konferencijos grafiku, ketvirtasis Kinijos komunistų partijos kongresas Chongqing City šį rytą surengė atidarymo ceremoniją.

Konferencijos elgesys turėtų būti 759, o lapai buvo paprašyti 145 dėl ligos, o 745 – iš tikrųjų.Jei atitiksite taisyklių skaičių, galite susitikti.

[Moderatorius Huangas Qifanas] Susitikimas dalyvavo konferencijoje: Trijų savivaldybių partijos komiteto nariai, pakaitiniai nariai, savivaldybių drausmės komitetai, savivaldybės partijos komitetas, savivaldybės liaudies kongreso nuolatinis komitetas, savivaldybių vyriausybė ir Ketvirtosios savivaldybės partijos komiteto narių CPPCC partijos narys, CPPCC partijos narys CPPCC generolo sekretoriaus pavaduotojas – pagrindinis asmuo, atsakingas už Lygio departamento partijos nario, savivaldybės liaudies kongreso direktorių, CPPCC specialiojo komiteto, kolegijų ir universitetų partijos sekretoriaus, partijos sekretoriaus sekretorius, partijos sekretorius Valstybės valdomos valstybės valdomos įmonės komitetas ir kai kurie Centrinės vyriausybės partijos nariai Čongčingo skyriuje.

Konferencija taip pat specialiai pakvietė dalyvauti provincijos lygmeniu ar aukštesniame provincijos lygmenyje (įskaitant mėgaudamiesi vienu gydymu).Dabartinis Savivaldybės liaudies kongreso, savivaldybės vyriausybės ir CPPCC partijos lyderio kadrų komitetas buvo pakviestas pasitraukti iš Savivaldybės vadovybės komandos partijos draugų. Ketvirtojo partijos kongreso atstovo pareigūnai, taip pat pagrindiniai centrinės įmonės bendražygiai.

Centrinės disciplinos tikrinimo komisija ir Centrinės organizacijos departamentas buvo labai susirūpinę dėl šio Kongreso sušaukimo.

Pasveikinkime juos šiltais plojimais!

[Moderator Huang Qifan] The executive chairman of today’s conference is: Zhang Dejiang, Huang Qifan, Chen Cungen, Xing Yuanmin, Zhang Xuan, He Zhengqi, Xu Jingye, Fan Zhaobing, Liu Guanglei, Xu Songnan, Weng Jieming, Wu Zhenglong, Liang Dongchun, Xu Ming, Xu Ming bendražygis.

[Moderatorius Huangas Qifanas] Dabar aš paskelbiau, kad atidarytas ketvirtasis Kinijos komunistų partijos kongresas!

Prašau atsistoti ir dainuoti Kinijos Liaudies Respublikos himną.

[Moderatorius Huang Qifan] Prašau atsisėsti.

Dabar bendražygis Zhang Dejang yra pakviestas pranešti Kinijos komunistų partijos Čongčingo komiteto Trečiojo komiteto vardu.

[Zhang Dejiang] Comrades: Kinijos komunistų partijos Čongqing miesto trečiojo komiteto vardu aš pranešu konferencijai.

Šiandien tai sutampa su penkioliktosios Chongqing savivaldybės įkūrimo metinėmis.Šį šventinį momentą buvo surengtas ketvirtasis Kinijos komunistų partijos kongresas, kad būtų galima peržiūrėti kovą nuo jurisdikcijos, o nuostabios ateities vystymosi priežastis yra ypatinga ir reikšminga.Ataskaitos tema yra tokia: išsamiai įgyvendinant mokslinę vystymosi sampratą ir siekite pasiekti tikslą -sukurti gerai off visuomenę Vakaruose.

[Zhang Dejiang] Mokslinė vystymosi koncepcija yra svarbios mano šalies ekonominės ir socialinės raidos gairės. Visuomenė Vakaruose.Ši tema nustatymas atspindi centrinės centrinės valdžios patikėjimą, žmonių lūkesčius ir tų laikų reikalavimus!

[Zhang Dejiang] 1. Pastaruosius penkerių metų darbo darbas ir penkiolikos metų nušvitimas tiesiogiai vadovaujant jurisdikcijai

Per pastaruosius penkerius metus tai buvo nepaprasta penkeri metai.Vadovaujant partijos centriniam komitetui kartu su bendražygiu Hu Jintao, kaip generalinis sekretorius, Savivaldybės partijos komitetas suvienijo ir vadovavo didžiąją dalį miesto narių ir kadrų , ir pasiekite akivaizdžių ekonominės ir socialinės plėtros pasiekimų.

[Zhang Dejiang] Daugiausia dėmesio skiria ekonominės struktūros pritaikymui, nuolatiniam ir greitam vystymuisi.Pramoninės paramos vaidmuo yra žymiai padidintas.Valstybės valdoma ekonomika išaugo toliau, o ne visuomenės nuosavybės ekonomika ir toliau tobulėjo.Ekonominis suvestinis yra trilijonai trilijonų, vietinės fiskalinės pajamos išaugo dvigubai, o bendras mažmeninis fiksuoto turto ir socialinių vartojimo prekių pardavimas padvigubėjo.Energijos suvartojimas ir 10 000 juanių teršalų išmetimas smarkiai sumažėjo.

[Zhang Dejiang] Bus stengiamasi paspartinti rezervuaro teritorijos statybą, o imigrantų misija rezervuaro rajone bus sėkmingai įvykdyta.Paskutinė trijų „Gorges“ rezervuaro fazė buvo perkelta.Prasidėjo sekantis trijų tarpeklių darbas, prasidėjo būdingos pramonės šakos rezervuaro srityje, buvo palaipsniui sustiprinta infrastruktūra ir miesto funkcijos, o gamybos ir gyvenimo sąlygos buvo žymiai pagerėjusios.Padidėjo ekologinė aplinkos apsauga ir geologinių nelaimių statyba.Imigracijos darbo rezervuaro srityje dėmesys perėjo nuo „perėjimo“ prie „palaipsniui stabilizuojančio ir praturtėjimo“.

[Zhang Dejiang] Bus stengiamasi įgyvendinti bendrą miesto ir kaimo reformų planavimą ir vidaus vidaus atvėrimo aukštumų statybą, o reformos ir atsivėrimo tempas paspartino.Atkreipkite dėmesį į miesto ir kaimo vietovių plėtros koordinavimą ir aktyviai tyrinėkite namų ūkių registracijos sistemos, kaimo nuosavybės teisių, miesto būsto ir kitų sričių reformą, o „Dviejų -Wing“ plėtros tempas paspartino.Skatinti Liangjiango Naujojo rajono ir dviejų sujungtų teritorijų statybą, atidaro didelius tarptautinius logistikos kanalus ir naudokite užsienio bei užsienio prekybą, kad greitai augtų.Kryžiaus regioninis bendradarbiavimas nuolat gilinamas.

[Zhang Dejiang] Pastangos skatinti miesto statybą ir naują kaimo statybą, miesto ir kaimo vietovių atsiradimą bei žmonių gyvenimą žymiai pagerėjo.Paspartinkite infrastruktūros statybą, o transportavimo centrų funkcija buvo nuolat sustiprinta.Urbanizacijos procesas paspartino, o miesto ir kaimo vietovių atsiradimas buvo dar labiau pagerintas.Svarbiausia ir pagerinti žmonių pragyvenimo šaltinį, pasiekė naujų skurdo mažinimo ir plėtros laimėjimų, socialinės apsaugos sistema pamažu pagerėjo, o miesto ir kaimo koordinuotų gyventojų pensijų ir medicininio draudimo padidėjo visiškos draudimo pajamos. Gyvenimo standartai ir toliau tobulėjo.

[Zhang Dejiang] Pastangos sustiprinti demokratinę politiką ir sukurti naujus rezultatus, kad būtų sukurta harmoninga visuomenė.Remkite Liaudies kongresus ir CPPCC veiklos funkcijas ir palaikykite Demokratų partiją, Pramonės ir komercijos federaciją bei neformines partijas, kurios dalyvautų politikoje.Tauta, religija, užjūrio Kinijos reikalai, Honkongas, Makao ir Taivanas, užsienio reikalai ir kt. Buvo dar labiau sustiprinti.Toliau vaidinamas sąjungų, komunistinės jaunimo lygos, moterų federacijos ir kitų grupių organizacijų vaidmuo.Vykdykite „didelio vizito“ veiklą ir stenkitės išspręsti socialinius prieštaravimus.Stiprinti saugos gamybą.Stiprinti išsamų socialinės apsaugos valdymą ir kovoti su nelegaliais nusikaltimais, o masių saugumo jausmas žymiai padidėjo.Vigiškai skatina miesto ir kaimo viešųjų paslaugų teikimo įstaigų statybą.Nacionalinės gynybos rezervų pajėgų statyba ir dvigubos paramos darbas ir toliau stiprėjo.

[Zhang Dejiang] Daugiausia dėmesio skiriama partijų kūrimo darbui ir dar labiau pagerina partijos ir masinių grupių santykius.Atlikite mokslinės plėtros koncepcijos tyrimą ir praktiką bei pirmiausia sukurdami meistriškumą, o „Grass -Roots“ partijos organizacijų kūrimas buvo nuolat sustiprintas.Organizuokite partijos narius ir kadrus į visuomenės lygį, kad masės padėtų išspręsti praktinius sunkumus.Pagilinkite kadrų ir personalo sistemos reformą.Skatinti anti -korupcijos kūrimą ir skatinti vientisumą, atlikti specialų valdymą ir ištirti pagrindinių atvejų grupę.

[Zhang Dejiang] Pastaruosius penkerius metus pasiekimai yra paveldėjimas, tęstinumas ir darbo plėtra per pirmuosius dešimt metų dešimtmečio metus.Žvelgiant į istorinius mazgus, kurie stovėjo tiesiai po jurisdikcijai, tai yra sunki sunkaus darbo priešais mus kelionė ir tai yra ryški ir ryški slinktis.Per pastaruosius penkiolika metų ji sėkmingai ištyrė naują administracinio valdymo būdą, tinkantį Chongqingui specialioms miesto sąlygoms, ir iš esmės sukūrė standartizuotą ir efektyvią savivaldybės valdymo sistemą; . , Vandens konservavimas, išsamios transporto tarnybos galimybės; Ir pagerina žmonių pragyvenimo šaltinį, o žmonių gyvenimo lygis žymiai pagerėjo.Gali didžiuotis, kad nuo penkiolikos metų nuo bakalauro yra laikotarpis, kai pagerėjo Chongqingo istorinė visapusiška jėga, daugiausia pokyčių miesto ir kaimo vietovėse, o labiausiai naudingi žmonės.Praktika visiškai įrodė, kad Centrinės vyriausybės įsteigimo Chongqingo savivaldybės sprendimas yra visiškai teisingas ir labai išmintingas!

[Zhang Dejiang] Puikūs 15 metų laimėjimai, tiesiogiai vadovaujami jurisdikcijos, negali būti atskirti nuo partijos centrinės ir valstybės tarybos didelio dėmesio ir nuoširdžios priežiūros.1997 m. Penkios aštuntojo nacionalinio liaudies kongreso sesijos nusprendė įkurti Čongčingo savivaldybę ir atidarė naują Chongqingo vystymosi skyrių.Draugas Jiang Zemin du kartus apžiūrėjo Chongqingą ir pateikė svarbias instrukcijas, prašydamas „keturių pagrindinių įvykių“ pastatyti Chongqingą į Jangdzės upės aukščiau esantį ekonominį centrą.Generalinis sekretorius Hu Jintao du kartus lankėsi Čongčinge ir pateikė svarbias instrukcijas, ypač bendrą „314“ dislokavimą, kuris nurodė Chongqing mokslinės plėtros kryptį.Valstybės taryba nustatė, kad Chongqing pristatė „dokumentą Nr. 3“ kaip visos šalies visapusišką rėmimo reformų bandomųjų zoną šalyje ir įsteigė „Liangjiang New District“, kad įšvirkštų stiprią motyvaciją Chongqing vystymuisi.Nacionaliniai departamentai, brolių provincijos ir regionai, provincijos ir miestai reagavo į pagrindinį kvietimą, palaikė paramą, palaikė kolegos statybą ir skatino Chongqing plėtrą.Centrinės partijos centrinio komiteto ir Valstybės tarybos bei stiprios paramos visais aspektais priežiūra Chongqing žmonės visada atsimins!

[Zhang Dejiang] Didžiuliai penkiolikos metų laimėjimai, tiesiogiai vadovaujami jurisdikcijos, negali būti atskirti nuo ankstesnių savivaldybių komitetų įkvėpimo ir nemandagios kovos.Pirmasis savivaldybės partijos komitetas laikosi savo svorio, tiria savivaldybės valdymo sistemos, atitinkančios Čongčingo miestą „Trys pagrindinės ekonominės plėtros zonos“ ir stengiasi suformuoti nevaržomą ir piktą širdį.Antrasis savivaldybės partijos komitetas laikosi žmonių gerovės ir vaikų, pagreitina pagrindinės infrastruktūros, tokios kaip transportas ir elektra Vystymosi „veikla“, sukuria „vieno rato ir dviejų sparnų“ plėtros strategijas, supranta, kad realizavimas sudaro gerą šulinio visuomenės pradžią visais būdais.Trys savivaldybių komitetai laikosi bendro miesto ir kaimo vietovių planavimo, įgyvendina bendrą „314“ dislokavimą, pagerina vystymosi aplinką, tyrinėja vidaus atvirumo kelią ir žengia naują žingsnį kuriant šulinio visuomenės statybą. Visas kelias.Tai yra nuolatinės ankstesnių savivaldybių partijos komitetų, kurie sudarė malonią Chongqing vystymosi situaciją!

[Zhang Dejiang] Didžiuliai 15 metų laimėjimai, vadovaujami jurisdikcijos, yra neatsiejami nuo visų etninių grupių Čongčingo žmonių sunkaus darbo ir išminties.Sukurdami savivaldybes savivaldybėse, vadovaujant partijai, Chongqingo žmonės perdavė sunkaus darbo dvasią ir įveikė sunkumus. , atidarykite ir atidarykite, vėl ir vėl susidorokite su iššūkiais;Čongčiningo žmonės yra pagrindinė jėga skatinti Chongqing ir tikrojo Chongqingo istorijos herojų plėtrą!

[Zhang Dejiang] Čia, trijų savivaldybių partijos komitetų vardu, aš daugumai partijos narių ir kadrų bei masių mieste, visoms demokratinėms partijoms, pramonės ir komercijos federacijai bei žmonėms iš visų gyvenimo sričių. .

[Zhang Dejiang] Taip pat turime pamatyti, kad vis dar yra tam tikrų problemų ir trūkumų kuriant Čongčinį ir savivaldybės partijos komiteto darbą.Visų pirma, Wang Lijun incidentas, Neilo Woodo mirties byla ir bendražygis Bo Xilai rimtai pažeidė drausminę problemas, kurios padarė didelę žalą partijos ir valstybės įvaizdžiui ir rimtai paveikė Chongqingo reformą ir vystymąsi.Savivaldybės partijos komitetas paeiliui surengė nuolatinio komiteto posėdį ir nuolatinio komiteto demokratinio gyvenimo posėdį, kruopščiai ištyrė ir įgyvendino centrinės vyriausybės nurodymų dvasią ir baigė bei atspindėjo.Visi mano, kad, viena vertus, turime pateikti laimėjimus, kuriuos Chongqing pasiekė per pastaruosius penkerius metus, ir sunkų darbą, kurį padarė kadrai ir masės.Savivaldybės partijos komiteto būriai ir masės bei miesto kadrai ryžtingai palaiko centrinės vyriausybės sprendimą ir yra pasiryžę kartu geriau pastatyti Chongqing vadovaujant partijos centriniam komitetui kartu su bendražygiu Hu Jintao generaliniu sekretoriumi.

[Zhang Dejiang] Žvelgiant į kelionę, kuri praėjo nuo jurisdikcijos, mes giliai suprantame, kad: pirma, turime laikytis partijos vadovybės ir politinio tvirtumo.Mes visada turime išlaikyti didelę socializmo reklamjuostę su Kinijos savybėmis, nesilaikydami socializmo kelio, turėdami kinų savybes, išlaikyti aukštą atitikimą partijos centriniam komitetui, sąmoningai išlaikyti centrinės valdžios autoritetą, ryžtingai įgyvendinti centrinės valdžios centrinę valdžią Politika ir sprendimas -dislokavimas ir valdomas Chongqing’as, vadovaujamas stiprios centrinės vyriausybės vadovybės.Antrasis yra laikytis mokslinės raidos ir pagerinti žmonių pragyvenimo šaltinį.Mes visada turime pabusti ir suprasti nacionalines sąlygas, išsamiai suprasti ir įgyvendinti mokslinę vystymosi koncepciją, sąmoningai laikytis ekonominių, socialinių įstatymų ir prigimtinių įstatymų, daugiausia dėmesio pragyvenimas, pagerina žmonių pragyvenimo šaltinį ir pagerina žmonių pragyvenimo šaltinį.Trečia, mes turime laikytis tiesos ir pasikliauti masėmis.Mes visada turime pereiti nuo tikrosios situacijos, laikydamiesi subjektyvaus ir objektyvaus, išbandyti įvairias užduotis praktikuodami, pasikliauti masėmis, kad atliktumėte visą savo karjerą, brangintumėte ir vaidintumėte žmonių entuziazmą bei kūrybiškumą.Ketvirta, turime ir toliau gilintis į reformą ir išplėsti atsivėrimą.Būtina visada imtis reformų ir atverti kaip varomąją jėgą plėtrai, suvokti socialistinės rinkos ekonomikos plėtros kryptį, tinkamai tvarkyti ryšį tarp vyriausybės reguliavimo ir rinkos reguliavimo, nuolat išplėsti atsivėrimo plotį ir gilumą, ir geriau Remdamiesi reforma ir atvėrimas siekiant skatinti ekonominę ir socialinę plėtrą.Penkta, mes turime laikytis demokratijos ir daryti reikalus pagal įstatymus.Mes visada turime laikytis organinės partijos vadovybės vienybės, Liaudies galvos, kaip šeimininko, ir reglamentuodami šalį pagal įstatymus, sustiprina demokratijos ir teisinės valstybės supratimą, visiškai ginti žmonių demokratines teises, ryžtingai saugo Teisinių teisinių orumo ir autoritetas bei veiksmingai palaiko sąžiningumą ir teisingumą.Šešta, mes turime laikytis partijos, kad valdytume partiją ir griežtai valdytume partiją.Būtina visada išlaikyti pažangiojo partijos prigimties išlaikymą kaip svarbiausią partijos statybos prioritetą, griežtai įgyvendinti demokratines centralizuotas sistemas, teisingai įgyvendinti partijos būrį, aiškiai prieštarauti korupcijai ir pasitikėti žmonėmis realiais partijos rezultatais. statyba.

[Zhang Dejiang] Istorinė plėtra niekada nebuvo sklandi.Chongqing yra didvyriškas miestas, turintis ilgą istoriją ir šlovingą tradiciją.Kol mes visada tikime teisingu partijos centrinio komiteto vadovybe, turime sugebėti nugalėti įvairius sunkumus ir sugebėti pasinaudoti naujomis įvairių priežasčių pergalėmis!

[Zhang Dejiang] Antra, bendri kovos reikalavimai ir tikslai per ateinančius penkerius metus

Po penkiolikos metų nenutrūkstamų pastangų mes paprastai atlikame sunkią užduotį „žaisti pagrindą, sukurti platformą ir didinti jėgą“, ir mes žengėme tvirtus veiksmus „ieškant proveržių, viršutinių žingsnių ir didelio vystymosi“.Per ateinančius penkerius metus „Chongqing“ yra nepaprastai labai svarbus įgyvendinant bendrą „314“ bendrą „Chongqing“ diegimą, siekiant įgyvendinti mokslinę plėtros koncepciją.Turime peržiūrėti situaciją, mokslinį planavimą pirmasis, kad pasiektume tikslą sukurti šulinio visuomenę visais būdais.

[Zhang Dejiang] Pirmasis, pasiekęs tikslą, kad būtų galima sukurti šulinio visuomenę visais būdais, turime blaiviai suprasti vystymosi etapą ir situaciją, su kuria susiduria Chongqing.Reikėtų matyti, kad nors nuo jurisdikcijos buvo labai vystytis, Chongqing miestas yra labai ypatingas, o veide yra daug sunkumų ir iššūkių: integruoti dideli miestai, didelės kaimo vietovės, Dashano zonos ir didelės saugojimo zonos bei Miesto ir kaimo vietovės labai skiriasi; , ištekliai ir energetikos aplinka yra suvaržytos, o socialinės apsaugos ir stabilumo užduotis vis dar yra labai sunkios neišsamios vystymosi ir nekoordinuotos ir netvarios problemos yra ryškesnės;Paprastai Chongqing vis dar trūksta, ir jis vis dar priklauso draudimo sričiai. siekti mokslinės plėtros.

[Zhang Dejiang] Taip pat būtina pastebėti, kad Chongqingo vystymasis susiduria ; Surinko neišsenkančią motyvaciją plėtoti Chongqing.Turime atpažinti situaciją, pasinaudoti galimybėmis, tvirtu pasitikėjimu, padvigubinti savo pastangas ir pirmą kartą stengtis kurti naują šulinio visuomenės kūrimo kelionę.

[Zhang Dejiang] imasi iniciatyvos siekti tikslo -visiškai sukurti šulinio visuomenę ir moksliškai nustatyti pagrindinę Chongqing vystymosi ideologiją ir strategines idėjas.Turime išlaikyti didelę socializmo antraštę su kinų savybėmis, vadovaujant Dengo Xiaopingo teorijai ir svarbioms „trijų atstovų“ idėjoms ir kruopščiai įgyvendinti mokslinės raidos koncepciją. Dvi transformacijos “, sutelkia dėmesį į gilinimo reformą ir atvėrimą, išsamiai skatinamą ekonominę statybą, politinę konstrukciją, kultūrinę konstrukciją, socialinę konstrukciją, ekologinę civilizacijos statybą ir partijų kūrimą. Socialiniai tikslai.

[Zhang Dejiang] „Mokslinė plėtra, praturtina žmones ir vaikus“ yra pagrindiniai Chongqingo reikalavimai, įgyvendinant mokslinę plėtros sampratą, išsamiai įgyvendinant bendrą „314“ dislokavimą, o pirmieji -tai pasiekia Tikslas pastatyti šulinio visuomenę Vakaruose.Šiuo tikslu būtina sustiprinti „vieno suvienijimo, trijų pakeitimų ir dviejų transformacijų“ strategiją, pagrįstą Chongqing City.„Suvienijimas“ yra koordinuoti koordinuotą miesto ir kaimo vietovių plėtrą, dar labiau skatinti išsamios miesto ir kaimo vietovių paramos reformos bandomosios zonos kūrimą ir siekia sukurti institucinį integruoto miesto ir kaimo vietovių plėtros mechanizmą, skatina skatinti, skatina integruotą integruotos miesto ir kaimo plėtros, skatina, skatina, skatina integruotą miesto ir kaimo vietovių plėtrą, skatina integruotą integruotos miesto ir kaimo plėtros, skatina, skatina integruotą miesto ir kaimo vietovių plėtrą, skatina integruotą mechanizmą, skatina integruotą miesto ir kaimo vietovių vystymą Miesto parama kaimo, pramoninio šėrimo žemės ūkyje ir „vienas ratas“, skirtas „dviem sparnus“.„Sanhua“ turi paspartinti industrializaciją, urbanizaciją ir žemės ūkio modernizavimą. .„Du pakeitimai“ yra pakeisti ekonominės plėtros būdą, pagerinti plėtros kokybę ir efektyvumą;Tam reikia skatinti teisingą Chongqingo kelią patekti į mokslinę plėtrą, toliau kurti naują mokslinės raidos situaciją ir pagerinti naują mokslinės plėtros sritį.

[Zhang Dejiang] Pirmasis, pasiekęs tikslą, kad būtų galima sukurti šulinio visuomenę visais būdais, turime efektyviai suformuluoti būsimos plėtros tikslus ir užduotis.Daugiausia dėmesio skiriant mokslinės plėtros koncepcijos ir bendro „314“ diegimo, per 20 -ąsias metines, tiesiogiai pagal jurisdikciją, svarbų Vakarų regiono augimo stulpą ir Aukštutinio ekonomikos centrą 20 -ąja metinėmis. iš Jangdzės upės iš esmės yra baigti.

[Zhang Dejiang] -Seng „Trys centriniai centrai, du klubai ir viena aukštuma“.Sukurkite regioninį finansų centrą, kurį labai apibendrina finansų įstaigos ir finansiniai elementai, esantys Jangdzės upės, verslo logistikos centro ir Mokslo ir technologijų švietimo centro finansų centre.Įstatykite svarbų pramonės grupę ir miesto grupę, tai yra, svarbių pramonės grupių, turinčių visą pramonės grandinę, grupė, akivaizdus masto poveikis, puikus pagrindinis konkurencingumas ir stipri parama; Jis yra išskirtinis ir turi svarbų pagrindinį vaidmenį aplinkinėse vietose.Sukurkite „Inland Open Highland“, sudarykite išsamią, daugialypį ir plačią atvirą sistemą su dviem upėmis ir naujaisiais rajonais, kaip lyderiu, sudarydami patikimo politikos sistemą ir institucinę aplinką.

[Zhang Dejiang] -„trys lyderiai“.Ekonominio vystymosi lygis veda Vakaruose, bendra ekonominė apimtis sparčiai didėjo, o ekonominė kokybė ir efektyvumas sparčiai gerėjo. redukcija žymiai pagerėjo.Socialinės vystymosi lygis veda Vakaruose, įvairių rūšių švietimo plėtra yra labiau koordinuojama, kultūros pramonė ir kultūros pramonė yra labiau klestintys, medicininės ir sveikatos paslaugos yra išsamesnės, demokratinės ir teisinės sistemos yra labiau patikimos,: Visuomenės saugumo pagrindas yra stipresnis, geresnė ekologinė aplinka, o socialinės civilizacijos laipsnis labai pagerėjo.Liaudies gyvenimo standartai veda Vakaruose, miesto ir kaimo gyventojų pajamos žymiai padidėjo, socialinio užimtumo lygis žymiai pagerėjo, o socialinės apsaugos galimybės žymiai padidėjo, gyventojų būsto sąlygos žymiai pagerėjo, o Pagrindinių viešųjų paslaugų lygis miesto ir kaimo vietovėse buvo žymiai pagerintas.