Chengxian: Xiangmei optimizuokite kaimo gyvenamąją aplinką
3 mins read

Chengxian: Xiangmei optimizuokite kaimo gyvenamąją aplinką

Wang Sixuan
Peizažų tapyba, nupiešta ant Chengxian County sienų.Naujas Gansu · „Gansu Daily Reporter Wang Sixuan“
Vasaros pradžioje aš nuėjau į Jangzhuang kaimą, Wangmuo miestelį, Chengdu County, Gansu.
Kaime keliai yra kryžminiai, plokšti ir erdvūs, o už priekio ir namų nėra dulkių, tvarkingi ir tvarkingi; Atspindi judančią sceną;
Pastaraisiais metais Jangzhuango kaimas visiškai vaidino demonstravimo ir lyderystės vaidmenį mieste ir kaimo kadre, nuolat rinko Mišių stipriąsias puses, sustiprino masių tapatumo, pelno ir atsakomybės jausmą ir sudarė stiprią bendrą jėgą skatinti kaimo gyvenamosios aplinkos tobulinimą.
Xiao Tianyu yra Wang Mozheno būrys.
„Unity Yangzhuang“ ir „Raudonasis granatas“ … Turtingas turinio turinys suteikia originalias monotoniškas sienas su aura.”Yangzhuang kaimas yra ir mano darbo vieta, ir mano antrasis gimtasis miestas. Mano pastangomis žmonės gali pajusti gražesnį kaimą ir leisti visiems pajusti civilizuotą kaimo stilių ausyse. Mano pastangos to vertos.”
Žmonių sąlygos yra tiesiogiai susijusios, visuomenės nuomonė yra tiesiogiai, o viešumas yra tiesiogiai surengtas, leidžiantis „žmonių pragyvenimui“ sekti „žmonių balsu“ ir leisti „žmonių širdžiai“ surinkti „civilinę galią“.
Jangzhuango kaimas sutelkia dėmesį į „filialų lyderystę, partiją ir masinę konstrukciją ir mases, kuriomis dalijasi“ valdymo modelis, daugiausia dėmesio skiriant išsamiam Longnan civilinio tiesioginio posakio „1234“ darbo metodui ir pasikliaujant civilinės pareiškimu, temos partijos diena, ir naujos eros civilizacijos praktikos savanorių tarnybos veikla Palaukite, klausykite mišių reikalavimų, išspręsite masių problemas savo širdimi ir jausmais ir vesdama mases nuo „stovėjimo“ iki „pagyrimo“ iki „dirbti kartu“, kad nuolat tobulintumėte kaimiečių gyvenimo kokybė.
„Lietus visada mažės šalia vakarėlio ir masinių tarnybos centrų. Mišioms nėra patogu keliauti, bet taip pat paveikia aplinkos grožį. Ar galite rasti būdą, kaip jį išspręsti?” atsakymas.
Reaguodamas į masių reikalavimus, Jangzhuang kaimo partijos skyrius nedelsdamas surengė pilietinę visuomenę pasakyti, kad komiteto nariai ir atitinkamų masių atstovai surengė diskusiją apie tarybą, surengė koncentruotą diskusiją ir pasiekė a Konsensusas -organizavo daugiau nei 70 vakarėlių narių ir masių, kad būtų galima naudoti 2 mašinas ir įrangą, kad būtų galima užpildyti dirvožemį Daugiau nei 400 metrų arklio lotoso ir 270 šaligatvių medžių.
Baigęs valdymą, po medžiu yra gėlių ir peizažą kelkraštyje.”Anksčiau chaotiška artemisia žolė, aplinkinė aplinka buvo prasta, ir dabar aš naujai sukūriau apsaugą nuo amatų šlaito. Laisvalaikiu kiekvieną dieną čia pasivaikščioju. Mes juos gyrėme.
Tai tik Wang Mozheno nuolatinio Longnan civilinių reikalų naudojimo mikrokosmas, kad būtų galima pasakyti „1234“ darbo metodą.Wang Mozhenas ir toliau apibendrins patirtį, tai darys tikrai ir stengsis pagilinti plėtrą, inovacijų nešiklį, patobulinti mechanizmą, optimizuoti paslaugą sunkiai dirbti, ieškoti praktinių rezultatų, daryti gerus dalykus mišių širdyse, atlikti praktinius dalykus Mišių poreikiai ir toliau gerina didžiulį skaičių masių pelno, laimės ir pasitenkinimo jausmą.
Ataskaita/atsiliepimai