Šiam restoranui Minhange atsipalaiduoti „Minhang“ restoranui buvo apdovanota pirmoji nauja licencijos versija
3 mins read

Šiam restoranui Minhange atsipalaiduoti „Minhang“ restoranui buvo apdovanota pirmoji nauja licencijos versija

„Hengyuan · Xinguangli“, įsikūręs Longxun Road, Xinzhuang mieste, ruošiasi veikti lauke.Nauja maisto verslo licencijos versijaEsmėPranešama, kad tai yra pirmoji šalto maisto ir pardavimo (paprastumo ir pardavimo) maisto verslo licencijų partija, išduota „Šanchajaus maisto valdymo licencijos ir įgyvendinimo priemonės, skirtos maisto valdymui ir failų valdymui valdyti“.

Remiantis „Maisto valdymo ir failų valdymo valdymo ir failų valdymo“ įgyvendinimo priemonių reikalavimais, įgyvendinamais gegužės 10 d., „Catering Service“ operatoriaus verslo projekto stulpelyje,Pridėkite laikiklį po šalto maisto pardavimo ir pardavimo: (tik paprasta gamyba ir pardavimas)EsmėBūtent šių skliaustų ir skliaustų turinys leidžia parduotuvės vadovo „Wang Hongjie“ akmenims nukristi ant žemės.Žinote, pirmosiomis dienomis dėl ribotų išlaidų jis beveik pasidavė dėl 10 kvadratinių metrų specialių kambarių.

Istorija turėtų prasidėti nuo kelių mėnesių. nei tikėtasi.

Remiantis originaliais taisyklėmis, šalto maisto produktų gamyba ir pardavimas turi būti taikomas atitinkamam verslo projekto leidimui.Antrosios persirengimo kambario operacijų kambarysAntroje persirengimo kambaryje turėtų būti įrengta baseinai, ultravioletinių spindulių dezinfekavimo lempos, specialūs oro kondicionieriai ir kt., Ji turi būti aprūpinta ultravioletiniu dezinfekavimo įranga, baseinais, vandens valymo įranga ir kt.

„Jei norite įvykdyti sąlygas, turite išsinuomoti daugiau nei tuziną kvadratinių metrų, kad būtų galima pastatyti specialius kambarius ir pridėti įrangos. Aš gaminu tik šaltą agurką, druskos plaukų pupeles, vaisius ir vaisius.” Esamam parduotuvės išdėstymui sunku atidaryti daugiau nei dešimties kvadratinių metrų vietą. nei 30 000 juanių.

Daugiausia dėmesio skiriant įmonės blokavimo sunkumams, „Maisto valdymo ir padavimo priemonės“, kurią paskelbė valstybinė rinkos priežiūros administracija, bus įgyvendintos 2023 m. Gruodžio 1 d.„Žingsnis“ paprastam maisto ir pardavimo elgesiui, pavyzdžiui, „šaudyti agurkai“Sąlygos: Maisto operatoriai, naudojantys paprastą maisto saugos riziką, tokią kaip atšildymas, paprastas šildymas, derinimas, derinimas, komplektas ir skalbimas bei pjaustymas. Gali būti tinkamai supaprastinti maisto saugą, egzamino turinį, tokį kaip įranga ir įrenginiai bei specializuotos teritorijos.

„Remiantis atitinkama Bendrosios rinkos priežiūros administracijos politika, naujausi Šanchajaus įgyvendinimo metodai buvo dar labiau patobulinti.” Rinkos priežiūros administravimas paaiškino, kuris apdorojimo elgesys yra maisto saugos rizika, mažesnė paprasta gamyba ir pardavimas, tačiau realiai veikiant „šaudymo agurko“ patiekalas apima daugybę procesų, tokių kaip plovimas ir pjaustymas, nustatymas ir prieskoniai.

„Maisto valdymo ir failų valdymo ir failų valdymo įgyvendinimo priemonės“, kurios buvo įgyvendintos neseniai, tiesiogiai „Vienas žingsnis į vietą“, kuris aiškiai apdoroja ir gamino augalų pagrindu pagrįstą šalto maisto produktus (išskyrus nefermentuotus pupelių produktus). ir gali kreiptis dėl paprastų ir parduodamų verslo projektų.Kalbant apie tai, aišku, kurie patiekalai yra paprasti gamyba ir pardavimas.

Gegužės 14 d. Žurnalistas parduotuvėje pamatė, kad Wang Hongjie suspaudė sezamo padažą ir pomidorų padažą į juostelę panašų ar apvalų agurką.Žurnalistams jis mielai pristatė dabartinę „Cool Dish“ perdirbimo zoną: “Kol yra specialūs darbo stalai, baseinai, vandens valymo įranga ir atitinka keletą sąlygų, tokių kaip toli nuo Semaphina griovio kanalo, galite tai padaryti užtikrintaiEsmė”

„Mes taip pat sutelksime dėmesį į pagrindines šios parduotuvės nuorodas vėlesnėje kasdienėje priežiūroje. Jei ši sritis yra skirta, tai yra augalų auginamų šaltų maisto produktų sodinimas ir maišymas. Mąstymas sustiprins atitinkamą valgomųjų namų ūkių priežiūrą Panašūs verslo projektai ateityje siekia užtikrinti žmonių žmonių saugumą.

Verslo aplinkoje visada yra galimybė optimizuoti.

Tai nebereikia varginti dėl aukštų slenksčių, taip pat KTV operatorių, arbatos kambarių ir kitų formatų.