5 mins read

Zhejiang Kaihua teismo aplinkos išteklių bandymo darbų obligacijos

 

  ”Aš ką tik lankiausi biologinės įvairovės teisminės apsaugos bazėje. Ką tu turi?”

  ”Ateityje būsiu aplinkos apsaugos sargybinis, skirtas apsaugoti mūsų namus.”

  Gegužės 22 d. Kaihua apygardos liaudies teisme Zhejiango provincijoje, Luzhou ekologinio ir aplinkos biuro Kaihua skyriuje, Qianjiangyuan nacionalinio parko valdymo biure ir laukinės gamtos apsaugos asociacijoje vykdė „teisės ekologijos ekologiją · jūs ir aš dirbate kartu“ Renginys, „Heada Township“ mokyklos studentai paskelbė „žaliąją deklaraciją“.

  Kaihua grafystė yra Qientango upės šaltinyje Zhejiango „Motinos upėje“.Pastaraisiais metais Kaihua teismas tvirtai nustatė „Žaliojo vandens ir žaliųjų kalnų sąvoką -Auksiniai ir Sidabriniai kalnai“. Mišių jurisdikcijoje ir „laimės indekse“ skraido kartu.

  Tikras ekologinio restauravimo priežiūros grįžimo vizitas

  ”Teisėja, aš pasodinau ryžius pašalinęs nelegalią kiaulių barą, o derlius nebuvo blogas.”

  Prieš metus Lao Lu užėmė 8,12 kvadratinių metrų žemės ūkio žemės Gutian kalno mažoje ir mikro ekologinėje šlapžemėje Kaihua grafystėje, kad pastatytų kiaulės barą.Vietinė miestelio vyriausybė įsakė ją atkurti pradinėje valstybėje.Po tyrimo Yao Feijie nustatė, kad naudojama žemės ūkio žemė buvo ne tik auginama žemė, bet ir svarbus laukinės gamtos migracijos kanalas.

  ”Atvejai nereiškia” dalykų „. Svarbiausia yra priversti kaimiečius suvokti, kad jie negali pakeisti žemės pobūdžio be leidimo.

  Suradęs senąjį kelią, Yao Feijie jam paaiškino, kad jis nenukreipė teisinės atsakomybės už neteisėtą statybą ir žemės ūkio žemės apsaugos svarbą.Galų gale Lao Lu sutiko per tris dienas pašalinti nelegalią kiaulių barą, o vietos miestelio vyriausybė pasitraukė.

  Sutelkdamas dėmesį į žemės ūkio žemės ir šlapžemių apsaugos naudojimą, Yao Feijie taip pat surengė paskaitą apie teisinę valstybės valstybę Vietinio kaimo komitete, o lauko tyrimas su Qianjiangyuan nacionalinio parko valdymo biuro teisėsaugos komandos nariais atiteko Gutianui. Kalnų Xiaowei ekologinė pelkė … „Kaip aplinkos teisėjas sutvarkys šlapžemių„ randus “, laikykite kelią mažų gyvūnų namuose.” Yao Feijie.

  Suprantama, kad Kaihua teismas, pagrįstas daugybe mažų ir mikro ekologinių šlapžemių savybių, ir platus platinimas. Teisės švietimas ir ekologinės sąvokos yra skatinamos ekologinės apsaugos platformoje, todėl žaliuojantys kalnai yra pakankami.

  Laukinės gamtos apsaugos linijos kūrimas

  Qiantango upės šaltinio srautas yra pirmoji upė, kuri suartėja.Praeina palei pakrantę ar vandens plaustus, retkarčiais galite susitikti su Jinxi provincijos šlapžemių parku, apsuptu žalių kalnų iš abiejų kranto pusių, žalią vandenį, pavyzdžiui, veidrodžius, žuvų ir paukščių varžybas, ir sunku apie tai galvoti apie neteisėtą medžioklę.

  2023 m. Spalio 14 d. Jinxi provincijos šlapžemių parke Kaihua teismo kelionė į nelegalių medžioklės bylų teismą ir daugiau nei 100 vietinių kaimiečių dalyvavo scenoje.

  Xu, Wang ir Lin Mou draugai, vėlai, 2023 m. Birželio mėn. Naktį, trys susitiko parke, norėdami panaudoti oro pistoletą kovoti su paukščiais, medžiojant daugiau nei 20 fazanų, žvirblių ir mažo cukraus.

  ”Aš noriu kreiptis į kalnų patruliuojančius miškus probacijos bandymo metu, apsaugoti laukinę gamtą ir paraginti teismą suteikti man dar vieną galimybę.”Remdamasis visapusišku svarstymu, Yao Feijie nusprendė jam išduoti laukinės gamtos apsaugos įsakymą, liepė Xu ir kitiems bent kartą per mėnesį patruliuoti ne mažiau kaip pusvalandį.

  ”Trys iš XU pasirodė gerai, ne tik reguliariai dalyvaudami laukinės gamtos praktikos apsaugoje, bet ir išgelbėjo nacionalinį pirmojo lygio apsauginį laukinį gyvūną ir nacionalinę antrojo lygio laukinę gamtą.” Išmoko Xu ir kitų pasirodymą.

  „Transformacija iš„ Hunter “į„ Shoushan People “yra geriausia praktika, kurią atsakovas pasikeitė iš naujos ir savarankiškos apsaugos sąmonės ir turi gerą vaidmenį švietimo srityje“. %Metų -metų ir 500 000 kepti kepti, o 43 šalys buvo išgelbėti.

  Padėti visapusiškam ekologinės aplinkos valdymui

  Tiansheng Village, Heada Township, Kaihua grafystė, yra pastatyta aplink kalnus, gyvenanti pagal vandenį, o ekologinė aplinka yra graži.Šalia kaimo komiteto yra specialios šiukšliadėžės.

  Šis pakeitimas kyla iš Kaihua teismo pateikto teisminio pasiūlymo

  2023 m. Rugpjūčio mėn. Patruliavimo operacijoje buvo rasta Yao Feijie ir liaudies upių liaudies upių upės, kaip ilgą laiką, kai jis Tianxi upėje plūdo upėje, o pesticidų butelis buvo įsipainiojęs į vandens augalus.

  ”Dabar nedaugelis žmonių yra nuodingi žuvys. Ją turėtų sukelti atsitiktiniai kaimo gyventojų pesticidų buteliai.”

  Pranešama, kad Qianjiangyuan nacionaliniam parke dirbamos žemės ūkio naudmenų žemę draudžiama naudoti pesticidus ir herbicidus, siekiant apsaugoti biologinių gyvų dalykų, tokių kaip mikroorganizmai ir paukščiai, gyvenamąją aplinką.Tačiau ne šioje srityje ūkininkai įvyko, kai jie naudoja pesticidus ir išmeta pesticidų butelius.

  „Kaip giliai iškasti išsamias bylos priežastis ir bendrą bylos atsiradimo įstatymą, suvokti„ bandomąją bylą, valdyti kūrinį “ir maksimaliai padidinti ekologinės taršos spragas ir padaryti gerą prevencijos šaltinį. „Biurai, vietiniai miestai ir kaimo komitetai surengė bendrus susitikimus, kad ištirtų toksiškų ir kenksmingų medžiagų naudojimo ir valdymo klausimus kaimo vietovėse ir pateiktų teisminius pasiūlymus miestams ir miestams.